неділя, 10 січня 2010 18:48

Ігор Суркіс підтримав Алієва після провалу з "Локомотивом"

Ігор Суркіс підтримав Алієва після провалу з "Локомотивом"

У ситуації з переходом Олександра Алієва з "Динамо" в "Локо" розв"язка вийшла досить несподіваною. Все вказує на те, що найбільш обговорюваний в Україні і Росії трансфер зимового міжсезоння зірвався.

Навіть після двох успішно пройдених Сашею медоглядів (гравцеві довелося літати до Італії з приводу гомілкостопа) москвичі не захотіли підписувати контракт з гравцем збірної України. Каменем спотикання стала висока трансферна вартість Алієва - 7 мільйонів євро. Для порівняння, такі ж гроші просять за найкращого гравця бразильського чемпіонату Дієго Соузу. А в раді директорів "Локомотива" зовсім не дурні сидять і тому завагалися в доцільності придбання Алієва за суму, озвучену президентом "Динамо" Ігорем Суркісом.

Правда, москвичі запропонували альтернативний варіант - узяти Алієва в оренду на півроку з правом викупу. А там і вирішувати, платити за нього високі відступні або полюбовно розлучитися. Але таке рішення не влаштувало самого футболіста.

"Питання було не в моїй зарплаті, як багато хто подумав. Із зарплатою якраз проблем не виникло: ми дуже швидко домовилися. Але в останню мить у лікарів "Локомотива" з"явилися питання про стан мого здоров"я. Завагалися, чи в порядку мій гомілкостоп. Мені довелося злітати на обстеження до Італії, за результатами якого виявилось, що жодних проблем з у мене немає. Думаю, що таким чином в "Локомотиві" тягнули час.

Тому що після мого повернення мова зайшла вже не про повноцінний перехід з "Динамо", а про оренду на півроку. Це, звичайно, не моє питання, але мені здається, що у москвичів просто не виявилося грошей, щоб викупити мій контракт. Природно, що ні на яку оренду я не погодився", - цитує Алієва офіційний сайт "Динамо".

Тепер Саша збирається знову боротися за місце в основному складі "Динамо", з яким у нього діючий контракт. Ймовірно, Алієв відправиться з командою Валерія Газзаєва до Ізраїлю на перший збір. За інформацією "Бліку", у футболіста відбулася розмова з президентом "Динамо". Ігор Суркіс з розумінням поставився до рішення Саші і морально підтримав футболіста. А далі - все в руках самого гравця. Доведе Алієв свою профпридатність Газзаєву - залишиться в колективі. А якщо ні. Спільно шукатимуть рішення, яке влаштує всі сторони.

Але крапку в трансферній історії Алієва поки ставити рано. Президент "залізничників" Микола Наумов заявив, що остаточне рішення по Алієву буде ухвалено у вихідні.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс підтримав Алієва після провалу з "Локомотивом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути