понеділок, 11 січня 2010 09:45

"Рубін" покликав на перегляд екс-воротаря "Динамо"

"Рубін" покликав на перегляд екс-воротаря "Динамо"

Чемпіон Росії казанський "Рубін" на зборі в Туреччині прогляне потенційного новачка Леоніду Мусіна, який свого часу виступав за молодіжну збірну України.

24-річний москвич Леонід Мусін в 16 років переїхав у столицю України, де під керівництвом Павла Яковенка виступав за молодіжну і юніорську збірні країни на чемпіонаті світу-2005 і першості Європи-2002.

Три неповні сезони двометровий воротар грав за дубль київського "Динамо" (27 матчів). Стільки ж ігор провів у першій українській лізі за "Динамо-2". Крім того, Мусін виступав за "Борисфен-2", "Динамо-3", після закінчення контракту з киянами два роки виступав у "Полтаві" і "Олександрії", а минулого літа став вільним агентом.

- Мусін вже приїжджав до нас восени і провів з командою 10 днів, тепер же ми викликали його для грунтовнішого знайомства, - пояснив старший тренер "Рубіна" Віталій Кафанов. - У нього неабиякі фізичні дані. На цьому зборі він пройде перегляд, закривши воротарську позицію в спарингах: Козко і Ревішвілі з нами немає, Черемісин з 15 січня братиме участь в Кубку Співдружності, а Рижикова, який скоро повернеться з Німеччини, ми побережемо.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" покликав на перегляд екс-воротаря "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути