четвер, 06 серпня 2009 12:19

"Барселона" розгромила клуб із США

"Барселона" розгромила клуб із США

У товариському матчі "Барселона" обіграла "Сіеттл Саундерс" - 4:0

Говорити про те, хто вважався фаворитом, - зайве. До того ж, каталонці з перших хвилин не давали сумніватися в своїй перевазі. Не перераховуватимемо всі моменти, створені "Барсою" до першого гола, скажемо тільки, що до середини першого тайму чемпіони Європи цілком могли вести і з крупним рахунком, проте спершу обмежилися голом Мессі - аргентинець красиво закрутив м"яч у лівий нижній кут ударом з-за меж штрафного.

Заради справедливості, слід згадати, що класний момент упустив найвідоміший гравець "Сіеттла" - швед Фреді Юнгберг. А на 41-ій хвилині Мессі після класного пасу Хаві знов вражає ворота "Сіеттла" (причому ворота ці захищав Кейсі Келлер, достатньо відомий воротар, який пограв у Європі).

У другому таймі характер гри не змінився, правда, у атакуючого тріо Педро-Жеффрен-Гудйонсен спочатку виходило набагато гірше, ніж у тризубця Мессі-Анрі-Кркіч. Тому моментів було небагато, незважаючи на тотальну перевагу "кулес" у володінні м"ячем. Але "сухим" дублер Келлера все ж таки не залишився - Педро витончено вивів на ударну позицію Жеффрена і той технічно переграв голкіпера. А довершив розгром Педро, вдало зігравши на добиванні. 4:0 - перемога "Барселони" без особливої напруги.

"Сіеттл Саундерс" -"Барселона" - 0:4

"Барселона": Пінто, Даніель Алвеш, Пуйоль, Хаві, Мессі, Кркіч, Фонтас, Анрі, Бускетс, Абідаль, Віктор Санчес. Другий тайм: Хоркера, Піке, Гудйонсен, Кейта, Жеффрен, Максвел, Дос Сантос, Муньєса, Енріке, Турі, Педро

Голи: Мессі (21, 41), Жеффрен (75), Педро (89).

Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" розгромила клуб із США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути