понеділок, 09 липня 2007 12:38

"Аякс" продає двох футболістів "основи"

"Ліверпулю" вдалося домовитися з амстердамським "Аяксом" щодо форварда вінгераРаяна Бабеля. Футболіст обійшовся "Червоним" всього лише в сім мільйонів фунтів. Але контракт ще не підписаний, залишилося утрясти деякі формальності. Можливі незначні зміни в сумі компенсації, повідомляє football.ua з посиланням на The Independent .

20-річний голландець може стати п"ятим форвардом у розпорядженні Рафи Бенітеса, разом з Дірком Куйтом, Фернандо Торресом, Пітером Краучем і Андрієм Вороніним. Але Бабель більш універсальний гравець, який може грати на фланзі, переважно зліва.

В середині тижня бельгійський півзахисник Том Де Муль стане гравцем "Севільї".

У вівторок представники іспанського клубу Хосе Марія Крус і Мончі відправляються до Амстердама, щоб улагодити дрібні нелади щодо переходу 21-річного півзахисника "Аякса" до "Севільї".

Між клубами і гравцем є усна домовленість, яку потрібно скріпити тільки підписом під документами. Андалузці заплатять за бельгійського правого хава 5 мільйонів євро. Контракт діятиме п"ять років.

У "Севільї" розраховують, що Де Муль складе конкуренцію Хесусу Навасу на правому фланзі, і зможе замінювати його в деяких матчах довгого сезону. Хоча якщо він по рівню гри витіснить Наваса з основи, всі будуть тільки раді.

Зараз ви читаєте новину «"Аякс" продає двох футболістів "основи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути