субота, 13 лютого 2010 15:58

"Арсенал" почав проти мене справжню інформаційну війну" - Заваров

"Арсенал" почав проти мене справжню інформаційну війну" - Заваров

Колишній головний тренер київського "Арсеналу" Олександр Заваров відреагував на звинувачення в свою адресу з боку керівництва клубу.

Нагадаємо, днями президент "канонірів" Вадим Рабинович і його перший заступник Віктор Головко дали зрозуміти, що причиною звільнення Заварова стала його пристрасть до алкогольних напоїв.

При цьому Головко дозволив собі давати коментарі щодо подружнього життя Заварова.

"Я спокійний і впевнений в своїй правоті, - цитує Заварова "Команда". - У мене на руках контракті ФК "Арсенал", що дозволить мені юридично постояти за себе, адже ситуація з матеріальною компенсацією в таких випадках дуже туманна. У клубі із цього приводу щось мудрять... До речі, дивує інформація про словесну домовленість "канонірів" з В"ячеславом Грозним - це смішно!"

"Зараз клубне керівництво почало проти мене справжню інформаційну війну: повідомили, що Заваров порушник трудової дисципліни, образили мою дружину, - додав Заваров.

- Що збираюся робити? Чекати засідання Дисциплінарного комітету Прем"єр-ліги, на якому, сподіваюся, багато що проясниться. До суду на людей, що дозволили собі брудні вислови, я поки що не подавав. Проте в найближчому майбутньому не виключаю подібного...".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" почав проти мене справжню інформаційну війну" - Заваров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути