пʼятниця, 29 січня 2010 10:17

Заваров дізнався про звільнення по телефону

Заваров дізнався про звільнення по телефону

Наставника київського "Арсенала" Олександра Заварова звільнили по телефону. Як повідомив офіційний сайт клубу, новим тренером призначено В"ячеслава Грозного.

Дружина Заварова, яка повідомила, що Олександр Анатолійович знаходиться в Туреччині, де і дізнався про своє звільнення по телефону від президента клубу. У суботу Заваров повертається до Києва і буде зустрічатися з Вадимом Рабиновичем - контракт тренера з "Арсеналом" дійсний ще три роки, причому продовжений він був зовсім нещодавно. Так що поговорити буде про що.

І тільки лише ввечері в четвер вдалося додзвонився Олександру Заварову в Туреччину. Тренер на пару днів залишився там (команда зараз знаходиться в Києві), щоб переглянути в іграх суперників "Арсенала" по чемпіонату, які зараз проводять збори в Анталії.

"Так, я вже в курсі цих повідомлень, які з"явилися в інтернеті, - сказав тренер. - Мені дзвонив і президент клубу. Але поки коментувати його рішення я не готовий. Повернуся до Києва п"ятого лютого, і тоді все стане ясно".

blik.ua

Зараз ви читаєте новину «Заваров дізнався про звільнення по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути