четвер, 28 січня 2010 16:19

Президент "Арсенала" пояснив звільнення Заварова

Президент "Арсенала" пояснив звільнення Заварова

Президент київського "Арсенала" Вадим Рабинович впевнений у правильності свого рішення щодо звільнення Олександра Заварова з посади головного тренера команди. Про це повідомляє офіційний сайт "Арсенала".

"Сьогодні я звільнив Олександра Заварова з посади головного тренера і призначив на неї В"ячеслава Грозного. Я зберігаю високу думку про тренерський талант Олександра Заварова, у мене нормальні особисті стосунки з ним. Таке рішення прийнято тому, що воно, на моє тверде переконання, корисне для сьогоднішнього "Арсенала". Правильне воно чи ні - покаже час, але сьогодні рішення прийняте", - сказав Рабинович.

На питання, чи залишиться Заваров працювати в структурі клубу, Рабинович відповів: "Думаю, ні. Такого рівня спеціаліст без роботи не залишиться. Всі інші питання ми будемо вирішувати в робочому порядку".

Нагадаємо, сьогодні, 28 січня, Олександра Заварова було звільнено з посади головного тренера київського "Арсенала". На цю посаду призначено В"ячеслава Грозного.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Президент "Арсенала" пояснив звільнення Заварова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути