середа, 01 вересня 2010 08:59

"Я не міг сказати, що не бачу у збірної майбутнього" - Маркевич

"Я не міг сказати, що не бачу у збірної майбутнього" - Маркевич

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич вніс ясність в питання зі своїм інтерв"ю, де він нібито заявив про те, що у збірної України немає майбутнього.

"Мої слова були перекручені. Ніяк не можу знайти того кореспондента. Я не міг сказати, що не бачу у збірної майбутнього. Своє майбутнє у збірній, дійсно, не бачу. А причому тут футболісти?

У нас хороші футболісти, я з ними із задоволенням працював. Бачив, що вони прогресували, бачив їхні взаємини, ставлення до професії. Взагалі я отримав від роботи в збірній масу задоволення. Дійсно, у нас багато професіоналів і будь-який тренер може тільки мріяти, щоб попрацювати з такими футболістами.

Журналіст BBC мене, мабуть, не правильно почув чи не так зрозумів. Ніяк не можу його виловити і змусити подати спростування. Не хочу робити якісь далекосяжні висновки, але потрібно слухати уважніше або писати уважніше. Про шкідливість поєднання роботи в клубі і збірній я дійсно говорив. Але це не була основна причина моєї відставки. Всі розумні люди розуміють, чому я так зробив.

Я абсолютно не шкодую про цей крок. На даний момент у мене є можливість сконцентруватися на роботі в "Металісті". З харківською командою тепер пов"язані всі мої думки"- цитує Маркевича turnir.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Я не міг сказати, що не бачу у збірної майбутнього" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути