вівторок, 24 лютого 2009 16:07

Путін бере спорт у свої руки

Путін бере спорт у свої руки

Прем"єр-міністр РФ Володимир Путін запропонував посилити відповідальність за вживання спортсменами допінгу. За словами Путіна, необхідно впровадити механізм державного контролю з питань застосування спортсменами заборонених препаратів, причому діяти треба енергійно, повідомляє РІА Новини.

"Якщо потрібно, давайте обговоримо і питання, пов"язані з посиленням відповідальності", - сказав прем"єр-міністр на засіданні президії спортивної Ради при президенті Росії. Кого саме треба жорсткіше карати за вживання допінгу (спортсменів, тренерів або лікарів), Путін не уточнив.

Відзначимо, що 11 лютого було запропоновано притягати до відповідальності (аж до кримінальної) лікарів і тренерів, які відповідають за застосування спортсменами заборонених препаратів. 19 лютого міністр спорту, туризму та молодіжної політики Росії Віталій Мутко також заявив, що карати за допінг треба не тільки спортсменів, але і осіб, які "примушують" їх до вживання допінгу.

РІА Новини, Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Путін бере спорт у свої руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути