понеділок, 12 березня 2007 17:17

ПСВ залишився без Алекса

 

Голландський "ПСВ" може втратити бразильського захисника Алекса, 24 роки, до кінця сезону, повідомляє sport.com.ua.

Саме Олексій приніс своїй команді нічию в матчі Ліги чемпіонів з лондонським "Арсеналом" на виїзді, яка дозволила ПСВ потрапити в чвертьфінал. Проте тепер участь захисника в подальших матчах перебуває під питанням, оскільки в грі голландського чемпіонату з "Ексельсіором" Алекс отримав травму сухожилля.

Тренер команди Рональд Куман визнав, що попередній діагноз звучить не дуже оптимістично - цього сезону футболіст вже не зможе виступати за свій клуб. Остаточно все зясується після глибшого медичного обстеження, яке пройде в понеділок.

- У момент удару по м"ячу Алекс відчув, ніби щось порвалося. Нам потрібно почекати результатів, але ми побоюємося тріщини. Якщо все вийде саме так, ми будемо раді, якщо Алекс зможе зіграти хоч один матч цього сезону, - сказав Куман.

Алекс був куплений лондонським "Челсі" у 2004 , але не зміг отримати дозвіл на роботу в Англії через маленький відсоток матчів за збірну. Тому він був відданий в дворічну оренду в "ПСВ" з правом викупу контракту лондонським клубом за 1 євро.

Зараз ви читаєте новину «ПСВ залишився без Алекса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути