середа, 05 листопада 2008 12:52

Прогноз спеціалістів на матч "Динамо" - "Порту"

Думками і прогнозами на майбутній матч "Динамо" - "Порту" поділилися наставник "Волині" Віталій Кварцяний, форвард "Дніпра" Олексій Бєлік і півзахисник "Ворскли" Сергій Кравченко.

Віталій Кварцяний (тренер "Волині") - 2:2

"Мені здається, що домашній поєдинок "Динамо" з "Порту" буде непростим для обох суперників, але якщо кияни, маючи перевагу, можуть грати від оборони, то португальцям просто нікуди діватися - вони повинні йти вперед. Та все ж я вважаю, що ми побачимо дві команди, що грають в атакуючий футбол.

Не думаю, що зусиль динамівців вистачить, щоб стримати португальців, які, програвши "біло-синім" домашній матч, а потім ще і поступившись у внутрішній першості, щосили прагнутимуть реабілітуватися. Звичайно, Богуш, який застовпив за собою місце у воротах "Динамо" дуже надійний гравець, але він не може сам вирішити долю епізоду. Думаю, що кияни будуть ближчі до перемоги, але ставлю на результативну нічию".

Олексій Бєлік (нападаючий "Дніпра") - 2:0

"У майбутньому матчі все на стороні "Динамо". Кияни люблять контратакуючу гру - і, думаю, досягнуть успіху в цьому. Звичайно, атакувати динамівці будуть, але ситуація не примушує їх йти вперед. Навпаки, нервувати треба команді з Португалії. Перемога над "Драконами", як на мене, для "біло-синіх" означатиме дуже багато що, адже якщо вони вдома обіграють опонента, то, вважайте, з вірогідністю в 90% вийдуть з групи. Для того, щоб вирішити проблему виходу в плей-офф вірогідніше, команда з Києва діятиме акуратно і сконцентровано".

Сергій Кравченко (півзахисник "Ворскли", з 1-го січня - "Динамо") - 2:1

"Я думаю, що в цьому матчі "Динамо" буде трохи легше, ніж в поєдинку гостьовому, адже зараз підопічні Юрія Сьоміна можуть діяти від оборони. Українці зможуть забивати португальцям на контратаках. Проте треба відзначити, що у "Порту" були шанси забити в минулій зустрічі, і зараз, коли "Драконам" треба в що б те не стало йти вперед і виривати очки у киян, вони зможуть вдало реалізувати свій момент. Але все-таки перемога, думаю, буде за Києвом".

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «Прогноз спеціалістів на матч "Динамо" - "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути