середа, 02 жовтня 2019 10:46

Про що пишуть українські ЗМІ після перемоги "Шахтаря" над "Аталантою"

Про що пишуть українські ЗМІ після перемоги "Шахтаря" над "Аталантою"
Українські ЗМІ відмічають гру Коваленка на оборону команди. Фото:офіційний сайт "Шахтаря"

Вчора у рамках другого туру "Шахтар" у гостях переміг італійську "Аталанту" з рахунком 2:1. Команда Каштру суттєво покращила свої позиції та перспективи в групі.

Gazeta.ua вибрала головні тезиси українських медіа після перемоги "гірників" на "Сан Сіро"

Сайт "Футбол 24" пише, що вирішальним для команди Каштру став досвід гравців, отриманий у попередніх сезонах.

"Шахтар" не продемонстрував нічого видатного, здобувши надважливу перемогу, насамперед завдяки величезному досвіду. Це те, чим наразі не може похвалитись "Аталанта", яка проводить свій дебютний розіграш Ліги чемпіонів. До речі, команда з Бергамо нагадала той ранній "Шахтар", який часто-густо грав краще за своїх іменитих суперників, але поступався на останніх хвилинах".

Неочікуваним стала поява Віктора Коваленка в старті "Шахтаря". Він багато працював на захист. Про це пише "Футбум"

"Поява Коваленка у складі "Шахтаря" здивувала. Каштру вирішив зіграти у більш оборонний футбол, адже Віктор цілком може грати третім опорником за необхідності".

Коваленко багато працював на оборону

Вся боротьба ще попереду. Вирішальним для "Шахтаря" стануть матчі проти "Динамо" Загреб. Саме очні ігри у 3-му та 4-му турі визначать команду, яка займе 2-е місце в групі. Про це пише "Терикон".

"Найважливіша перемога "Шахтаря", яка, можливо, відкриває дорогу до виходу з групи. Але багато, якщо не все, вирішить здвоєне протистояння із загребським "Динамо".

Сайт "Трибуна" пише, що "Шахтар" відмовився від звичної позиційної атаки, побоючись швидких атак суперника.

"Домашня заготовка від "Шахтаря" — розіграш м'яча від воріт. Точніше, його відсутність. "Гірники", як команда, що грає в позиційний футбол, відмовилась від цього компоненту в Мілані, очевидно, побоюючись агресивного пресингу найкращої атаки Серії А".

"Шахтар" відмовився від позиційної атаки

"Юа - Футбол" пише, що наявність індивідуальної швидкості та вдалі заміни дозволили "гірникам" здобути 3 очки у "Мілані.

"Тайсон дав швидкість, Додо - ширину, а Соломон був на замиканні. Швидко, красиво й ефективно. Це була комбінація двох гравців, які вийшли на заміну. Чуття не підвело Каштру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надійна гра П'ятова та вдалі заміни дозволили "гірникам" перемогти: 7 головних висновків матчу "Аталанта" - "Шахтар"

"Шахтар" у двох матчах здобув 3 очки та займає 3-є місце у своїй групі. Наступний матч команда Каштру проведе 28 жовтня проти "Динамо" Загреб у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Про що пишуть українські ЗМІ після перемоги "Шахтаря" над "Аталантою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути