четвер, 10 березня 2011 15:34

"Привітав Едуардо і Срну з перемогою" - Вукоєвич

"Привітав Едуардо і Срну з перемогою" - Вукоєвич

У двох матчах Ліги Європи з "Бешикташем" "Динамо" відкривало рахунок зусиллями півзахисника Огнена Вукоєвича. Сьогодні кияни зіграють перший поєдинок 1/8 фіналу турніру з англійським "Манчестер Сіті".

"Мені все одно хто заб'є, - каже "Gazeta.ua" хорват перед відкритим тренуванням "Динамо". - Це може бути Мілевський, Шевченко чи Гусєв. Головне, щоб команда закінчила матч з хорошим для нас рахунком і ми з гарним настроєм поїхали в Манчестер на матч-відповідь."

"Ми дивилися матчі "Манчестер Сіті". Вже провели теорію. Головний тренер нам усе розповів і тепер треба перенести його слова на поле. Це наш рецепт успіху".

"У складі суперника є багато хороших і досвідчених виконавців, які грають на високому рівні. Головні фігури в команді - це гравці атаки. Джеко, Сілва, Тевес - дуже небезпечні і нам треба добре за ними дивитися."

"У нас дуже висока мотивація. Юрій Павлович нас добре налаштував на гру з "городянами". У нього було мало часу, але він нас добре підготував: і фізично і тактично. Також нам допоможуть рідні стіни. Очікую, що стадіон буде повним."

"У манчестерському дербі не вболіваю за жодну з двох команд. Приємно подивитися красивий футбол."

"Привітав Едуардо і Даріо з перемогою над "Ромою". Вони добре зіграли. Хлопці дуже щасливі, що вийшли у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Чи додає успіх "Шахтаря" нам більше мотивації? У "Динамо" є своя мотивація. Ми граємо у Лізі Європи і хочемо досягти успіху у цьому турнірі. Ми добре розпочали - двічі обіграли "Бешикташ". Зараз на черзі "Манчестер Сіті". Нас чекає серйозна гра. Дай Бог, щоб виграли".

Нагадаємо, "Динамо" і "Манчестер Сіті" ніколи раніше не зустрічалися. "Городяни" взагалі вперше у своїй історії зіграють з українською командою.

Матч у прямому ефірі покаже телеканал ICTV. Початок о 22:05.

Зараз ви читаєте новину «"Привітав Едуардо і Срну з перемогою" - Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути