Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 11:48

Манчіні хвалить "Динамо" і скаржиться на поле

Манчіні хвалить "Динамо" і скаржиться на поле

Головний тренер англійського "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні впевнений, що матч Ліги Європи з київським "Динамо" буде дуже непростим і відзначає сильну командну гру підопічних Юрія Сьоміна.

"Я знаю, що нас чекає дуже важка гра. "Динамо" - хороша команда. Я знаю багатьох гравців - Шевченка, Мілевського, Гусєва, Єрьоменка. "Динамо" дуже сильне командним духом. Ситуація посилюється тим, що поле не дуже хорошої якості. Ми в цьому вже переконалися", - сказав Манчіні, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Тренер також відзначив, що до матчу не готовий Райт-Філліпс, участь Найджела де Йонга також під питанням. Крім того, наставник нагадав, що його команді доводиться грати в дуже щільному графіку.

"Ми до цього звикли, але відновити гравців повністю не вдається. Після останнього матчу пройшло п'ять днів, сподіваюся, у грі з "Динамо" ми будемо виглядати краще. У мене хороші гравці.

Сподіваюся, вони використовують усі свої найкращі якості. Потрібно пам'ятати, що проти нас зіграє сильна команда. Щодо поля, будемо виходити з того, що маємо", - сказав він.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" відбудеться сьогодні в Києві о 22:05, пряма трансляція на "ICTV" та "Спорт 1".

Зараз ви читаєте новину «Манчіні хвалить "Динамо" і скаржиться на поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути