Ексклюзиви
середа, 09 березня 2011 10:48

"Динамо" і "Манчестер Сіті" розсудить фартовий німець

"Динамо" і "Манчестер Сіті" розсудить фартовий німець

У найближчий четвер київське "Динамо" проведе на своєму полі перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти англійського "Манчестер Сіті". Як стало відомо, цей поєдинок буде обслуговувати німецька бригада арбітрів на чолі з Флоріаном Майєром. На лініях йому допоможуть Холгер Хеншель і Крістоф Борнхост. Додатковими ж суддями, що стежать за подіями поблизу воріт, будуть Марк Сімань і Крістіан Дінгерт.

42-річний Майєр суддівську кар'єру почав в 1996 році, а статус рефері ФІФА отримав в 2002 році. Цього арбітра можна вважати досить лояльним: у середньому він показував 3,37 жовтих карток за матч (1.65 господарям і 1.72 гостям). Червоні ж картки і пенальті в матчах за участю німця трапляються в середньому в кожному сьомому матчі.

Одного разу Майєр уже працював на поєдинку за участю київського "Динамо": у грудні 2008 року цей рефері зафіксував перемогу "біло-блакитних" у домашньому матчі 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів з турецьким "Фенербахче" (1:0). Крім того, Майєр працював на матчі групового турніру цієї Ліги Європи "Металіст" - "Сампдорія" (2:1).

Раніше ж цей арбітр обслуговував поєдинок кваліфікації Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Динамо" (Загреб), а також дві зустрічі за участю національної збірної України: проти Данії у рамках відбіркового циклу ЧС-2006 (1:1) і проти Литви в рамках відбіркового циклу Євро-2008 (1:0).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Манчестер Сіті" розсудить фартовий німець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути