четвер, 10 березня 2011 12:39

"Динамо" треба максимально використовувати контратаки: прогноз фахівців на матч з "МанСіті"

"Динамо" треба максимально використовувати контратаки: прогноз фахівців на матч з "МанСіті"

Напередодні сьогоднішнього матчу 1 / 8 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" і англійським "Манчестер Сіті" прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "Команда" поділилися авторитетні українські фахівці.

Андрій Воробей, нападаючий харківського "Металіста":

2:1. "Динамо" цього року вже довело, що може гідно виступати на євроарені. І якщо кияни зіграють так само, як і з "Бешикташем", то їм буде під силу пройти англійців. У "біло-синіх" зараз новий тренер, всі гравці в хорошій формі, тому я думаю, що динамівці отримають перемогу в першому матчі, нехай і мінімальну.

У "МанСіті" теж непогана команда, швидкі виконавці, особливо зазначу лінію атаки. Але в англійців останнім часом є певні проблеми, тому "Динамо" треба виходити на поле, показувати свій футбол і рухатися в 1 / 4 фіналу Ліги Європи ".

Юрій Дмитрулін, колишній захисник "Динамо":

1:0. На мій погляд, на киян чекає дуже важка гра. Але "Динамо" після зимових канікул демонструє прекрасний футбол, команда дійсно на ходу, тому в "біло-синіх" є всі передумови, щоб перемогти англійців. У першу чергу підопічним Сьоміна треба приділити гранична увага обороні, а також максимально використовувати контратаки.

Думаю, саме за рахунок контратакуючої гри та відмінної дисципліни "Динамо" зможе здобути позитивний результат. Я очікую від киян лише хорошого футболу і путівки в наступний етап плей-офф Ліги Європи".

Марко Девіч, нападник харківського "Металіста":

1:0. Я думаю, що "біло-сині" гідно проявлять себе в цьому протистоянні і переможуть "Манчестер Сіті". Головний козир динамівців у матчах з англійцями - це командна гра і особистість тренера, Юрія Сьоміна, під керівництвом якого "Динамо" показує відмінний футбол і, що дуже важливо, здобуває результат.

Тому я вважаю, що "біло-сині" можуть добитися прийнятного результату, який додасть їм упевненості перед повторним матчем в Англії. Навіть мінімальна перемога у першій зустрічі дає прекрасні шанси на загальний успіх, але головне в домашньому поєдинку - не пропустити гол у свої ворота".

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" відбудеться сьогодні в Києві о 22:05, пряма трансляція на "ICTV" та "Спорт 1".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" треба максимально використовувати контратаки: прогноз фахівців на матч з "МанСіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути