Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 13:46

"Ми повинні зібрати всі сили на матч з "Манчестер Сіті" - Сьомін

"Ми повинні зібрати всі сили на матч з "Манчестер Сіті" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін вважає, що для перемоги над "Манчестер Сіті" його підопічним потрібно зіграти максимально сконцентровано і зробити акцент на свою гру, а не підлаштовуватися під суперника.

"Я задоволений і фізичною формою, і настроєм хлопців. Я вважаю, що ми повинні ставити найвищі завдання. Але є майбутня гра з "Манчестер Сіті", і ми повинні зібрати всі сили на цей матч. Ми повинні врахувати їх кращі якості, а акцент робити на свою гру.

Ми повинні показати свою кращу гру, щоб приємно було як уболівальникам, так і нам самим. Ми повинні знати їх сильні сторони, але в грі необхідно використовувати свої найкращі якості.

Щоб обіграти "Манчестер Сіті", кожен з нас повинен зіграти трошки краще, ніж навіть готовий на сьогоднішній день. Тільки тоді буде хороший результат", - сказав Сьомін, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Тренер також відзначив, що важливіше за все правильно розібрати загальнокомандну гру "Манчестер Сіті", і, виходячи з цього, нав'язати супернику свою гру.

"Індивідуальна майстерність кожного гравця не викликає сумнівів. Не даремно "Манчестер Сіті" перебуває в лідируючій групі в одному з найсильніших чемпіонатів і претендує на місце серед призерів.

Для нас набагато важливіше правильно розібрати загальнокомандну гру, і, виходячи з цього, нав'язати супернику свою гру. Ті гравці, які вийдуть на футбольне поле, чудово розумітимуть покладену на них відповідальність.

Що стосується особливостей, то сьогодні гравець зіграв так, завтра - по-іншому. Як потрібно грати, диктує ситуація на полі. Ми повинні бути готові до всього", - сказав він.

У свою чергу капітан "Динамо" Олександр Шовковський сподівається, що кияни підтримають успіх "Шахтаря" в єврокубках.

"Я радий за українських вболівальників, які, безумовно, стежили за цією зустріччю. Це дуже важливі очки для рейтингу країни. Сподіваюся, ми підтримаємо почин "Шахтаря", - зазначив він.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" відбудеться сьогодні в Києві о 22:05, пряма трансляція на "ICTV" та "Спорт 1".

Зараз ви читаєте новину «"Ми повинні зібрати всі сили на матч з "Манчестер Сіті" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути