неділя, 18 березня 2018 13:33

"При мені Хачеріді такого собі б не дозволив, я б його стер в порошок" - Шовковський

"При мені Хачеріді такого собі б не дозволив, я б його стер в порошок" -  Шовковський
Шовоковський стер би в порошок захисника Динамо. Фото: dt.ua

Легендарний голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував відмову захисника "киян" виходити на заміну в матчі проти "Лаціо". Євген Хачеріді відмовився виходити на замінув матчі відповід 1/8 Ліги Європи, в якому динамівці поступились з рахунком 0:2. Екс-воротар киян жорстко розкритикував таку поведінку свого колишнього однолубника.

"Пам'ятаю, як в матчі з "Бронбю" гравець датської команди мені трохи скальп шипами бутси не зняв і кров хвилин десять зупинити було неможливо, але я дограв гру до кінця. Пам'ятаю Чемпіонат Світу 2006 року, де грав з металом в ключиці і постійним болем. І що іноді це грало проти мене і проти команди.Але щоб відмовитися вийти на поле ?????", - висловлює обурення Шовковський на своїй сторінці в Facebook.

Олександр сказав, що якби він був в роздягальні то гравці б не дозволяли собі такої зневажливої, по відношенню до клубу, поведінки.

"При мені, коли я ще грав у команді, Хачеріді собі такого б не дозволив. Бо знав, що йому з'являтися мені на очі після цього не варто. Я б його в порошок стер. Женя напевно вже забув, як після чергового видалення Хачеріді в домашньому матчі, де він одну з жовтих карток отримав за розмови з арбітром, я в роздягальні в присутності всієї команди його попередив і сказав, що якщо таке ще раз повториться і при цьому команда від цього не дорахується очок, я при всіх в роздягальні його розірву на частини!", - критикує СаШо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс помилково розстався з Ребровим і довірився Хацкевичу

Київське "Динамо" провалило матч відповідь проти римського "Лаціо" та припинило боротьбу за трофей. Матч завершився з рахунком 0:2, а кияни жодного разу не спромоглсь влучити у площину воріт суперника.

Зараз ви читаєте новину «"При мені Хачеріді такого собі б не дозволив, я б його стер в порошок" - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути