субота, 29 грудня 2007 10:58

Президента футбольного клубу "Металург" можуть посадити на п"ять років

За підозрою в ухиленні від сплати податків збуджена кримінальна справа проти президента футбольного клубу "Металург" з Красноярська Дениса Рубцова.

Кримінальна справа по статті 199 пункт 2 УК РФ "Ухилення від сплати податку з організацій" відносно президента "Металурга" порушила слідча частина слідчого управління МВС Красноярська.

- Слідство встановило, що з лютого 2006 року по серпень 2007 року посадовці футбольного клубу не в повному об"ємі заплатили податки до бюджетів всіх рівнів, внаслідок чого відбулося зростання недоїмки, сума якої на 31 серпня 2007 року склала 5,2 млн. рублів, - сказало джерело з прокуратурі Красноярська.

За його словами, спроби стягнути заборгованість податковим органам не вдалися, оскільки посадовці "Металурга" відкрили розрахункові рахунки в різних банках. На цих рахунках були приховані від примусового стягнення 4,3 млн. рублів, які могли бути направлені на погашення недоїмки.

- Максимальне покарання по цій статті Кримінального кодексу припускає позбавлення волі на строк до п"яти років з позбавленням права посідати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років, - заявив співробітник прес-служби.

Джерело: "Газета.ru"
Зараз ви читаєте новину «Президента футбольного клубу "Металург" можуть посадити на п"ять років ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути