Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 16:14

Представники УЄФА залишилися задоволені Одесою

Комісія УЄФА оглянула стадіон "Чорноморець" в Одесі і ознайомилися з планом робіт, які будуть проведені. Швейцарець Філіпп Бові, який очолював комісію, поділився своїми враженнями з пресою.

- Наш візит до Одеси дуже короткий – всього півтора дні, за яких ми повинні ознайомитися і з транспортом, і з аеропортом, і зі стадіоном. Ми поки утримаємося від офіційних коментарів. Справа не тільки в стадіоні, але і у всьому місті. Чи довірять Одесі бути одним з міст, що приймають чемпіонат Європи в 2012 році, вирішуватиметься на офіційному рівні.
Можу сказати вам по секрету, що мої перші враження про місто – дуже хороші. Але для Євро-2012 все повинно бути готове вже до весни 2011 року. Тому дуже важливо, щоб і міська влада, і уряд країни, і приватний сектор показували відмінну співпрацю у плані підготовки до Євро-2012. Якщо якісь з об"єктів, що будуються, будуть готові заздалегідь, припустімо, за рік до турніру, то це буде великим плюсом для Одеси. Для вашого міста було б дуже важливо опинитися на карті світових спортивних подій. Але ми тільки радники, рішення про проведення Євро-2012 в тих або інших містах прийматиме уряд вашої країни і Федерація футболу України.

- Чи були у вас зустрічі з кимось з міської влади?
- У мене були зустрічі і сьогодні вранці ми обговорювали порт. Це мені здається дуже важливим, тому що порт є тільки в двох містах, які можуть приймати Євро-2012, в Одесі і Гданську. До Гданська прибуватимуть пороми зі Швеції, а в Одесі можна використовувати кораблі-готелі, для розміщення туристів, які прибудуть на чемпіонат.

ФК Черноморец

Зараз ви читаєте новину «Представники УЄФА залишилися задоволені Одесою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути