четвер, 24 грудня 2009 11:12

Поєдинок між Пакьяо та Мейвезером не відбудеться

Поєдинок між Пакьяо та Мейвезером не відбудеться

Запланований на березень 2010 бій між найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії філіппінцем Менні Пакьяо і непереможним американцем Флойдом Мейвезером-молодшим не відбудеться.

Причиною стало те, що команда представника США зажадала організації допінг-контролю за аматорськими правилами - з перевірками протягом місяця, тоді як Пакьяо був готовий здавати тести лише перед офіційною прес-конференцією і після бою.

"Наскільки мені відомо, поєдинок не відбудеться, - сказав промоутер Пакьяо Боб Арум. - Ми не збираємося ускладнювати всі ці допінгові процедури, тим більше, що вони навіть не обов"язкові в штаті Невада, де планувалося провести бій. Ми вважаємо, що пропоновані командою Мейвезера тести порушать підготовку Менні до зустрічі. Мені просто здається, що американець вирішив таким чином ухилитися від бою. Він не хоче битися з Пакьяо".

sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «Поєдинок між Пакьяо та Мейвезером не відбудеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути