вівторок, 22 грудня 2009 10:22

"Вже зробив пропозицію Валуєву" - Віталій Кличко

"Вже зробив пропозицію Валуєву" - Віталій Кличко

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі українець Віталій Кличко розповів у інтерв"ю "МК", що найкращий суперник зараз для нього - росіянин Микола Валуєв.

"Мені цікаво буде зустрітися і з володарем титулу за версією WBA Хеєм, і, як не дивно, з Валуєвим, який програв цей пояс. Думаю, обидва поєдинки шанувальники боксу чекають із нетерпінням. Я готовий зустрічатися як з одним, так і з іншим. Питання тільки в домовленостях", - заявив Кличко.

"Британський боксер повинен спочатку провести обов"язковий захист проти Джона Руїса. А ось Валуєв зараз вільний... Тому зустріч з ним є куди більш вірогідною. І я вже зробив пропозицію Миколі. Він знає мою зацікавленість. Пообіцяв зв"язатися зі своїми промоутерами та уточнити, яку відповідь вони дадуть. Сам Микола мало що вирішує. Останнє слово залишається за промоутерами, горезвісними Доном Кінгом і Вілфрідом Зауерландом", - відзначив боксер.

"Я даю Валуєву шанс знову боксувати за звання чемпіона світу. Тим більше він давно заявляє, що Кличко бігає від нього... А скористається він ним чи ні - це вже вирішить він та його командиа, - розповів Віталій Кличко.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Вже зробив пропозицію Валуєву" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути