четвер, 17 грудня 2009 12:47

Тренер Хея спростував інформацію про домовленість із Кличком

Тренер Хея спростував інформацію про домовленість із Кличком

Адам Бут, тренер та промоутер британського боксера-важкоатлета Девіда Хея, спростував інформацію про попередню домовленість про бій Хея з Віталієм Кличком. Про те, що така домовленість існує, нещодавно розповів сам Кличко. Однак, за словами Бута, жодних переговорів з приводу бою не велося, повідомляє інтернет-видання fightnews.com.

Кличко заявив про попередню домовленість про проведення поєдинку з Хеєм в інтерв"ю українському виданню "Факти і коментарі", опублікованому 15 грудня. Українець відзначив, що цей бій викликає великий інтерес у багатьох країнах, у тому числі в Німеччині, Великобританії і США.

Коментуючи ці відомості, Бут сказав, що у представників Хея в останні тижні не було жодних контактів з командою Кличка. Тренер британця нагадав, що його наступним суперником буде американець Джоні Руїс, бій з яким має відбутися у квітні-травні 2010 року у Великобританії.

У поєдинку з Руїсом Хей буде захищати титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), який він завоював 7 листопада, перемігши росіянина Миколу Валуєва. Раніше на цьому тижні Віталій Кличко заявив в інтерв"ю fightnews.com, що якщо йому не вдасться домовитися про бій з Хеєм, то він проведе поєдинок з Валуєвим.

Віталій Кличко є чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), а його молодший брат Володимир Кличко - за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Тренер Хея спростував інформацію про домовленість із Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути