вівторок, 24 квітня 2007 10:41

Повторна проба переможця "Тур де Франс" виявилася позитивною

 

Проба "В" американського велогонщика Флойда Лендіса, що виграв торішню багатоденку "Тур де Франс", дала позитивний результат. Про це повідомляє Євроспорт з посиланням на французьку газету L"Equipe.

Додаткові тести виявили в організмі спортсмена наявність тестостерона, який був виявлений в першій допінг-пробі. При цьому сам гонщик і його адвокати не підтверджують інформацію L"Equipe.

Таким чином, американцеві загрожує дворічна дискваліфікація. Крім того, він може стати першим в 104-річній історії "Тур де Франс" велогонщиком, якого позбавлять перемоги. 31-річний Лендіс вже заявив, що не вийде на старт "Великої петлі" цього року.

Американець переміг на "Тур де Франс"-2006 у складі команди "Фонак". Вже після фінішу його допінг-пробу дала позитивний результат на тестостерон. Другим тоді став іспанець Оскар Перейро, якого оголосять переможцем у разі дискваліфікації Лендіса.

Зараз ви читаєте новину «Повторна проба переможця "Тур де Франс" виявилася позитивною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути