середа, 09 липня 2008 17:13

Постійний президент Прем"єр-ліги буде обраний 15 липня

Сьогодні, 9 липня, на прес-конференції у Будинку футболу була оприлюднена інформація щодо питань, які будуть розглядатися 15 липня на засіданнях ФФУ і УПЛ.

Як повідомив виконавчий директор, перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко, у день матчу за Суперкубок України у Полтаві відбудеться засідання Виконкому федерації футболу України. На засіданні планується затвердити списки арбітрів, делегатів та інспекторів ФФУ на наступний сезон.

Зі слів в.о. президента УПЛ Віталія Данилова, ФФУ та Прем"єр-ліга планують створити спільні керівні органи - комісію призначень, комісію з організації та підготовки змагань.

В цей же день у Полтаві відбудеться засідання президентів клубів Прем"єр-ліги, на якому будуть узгоджені зміни до регламенту та статутні норми Прем"єр-ліги. Крім того, на порядок денний буде винесене найбільш суперечливе питання - обговорення кандидатур на посаду президента Прем"єр-ліги та обрання постійного керівника ліги.

ФФУ, "Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Постійний президент Прем"єр-ліги буде обраний 15 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути