неділя, 18 травня 2008 12:01

Після першого бою в новій категорії Бьорд опинився в лікарні

Після першого бою в новій категорії Бьорд опинився в лікарні
Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі американець Кріс Бьорд вчора в Лас-Вегасі невдало дебютував в рамках напівважкої ваги, програвши своєму 29-річному співвітчизнику Шону Джорджу.

Вже в першому раунді Джорджу вдалося послати свого іменитого суперника в нокдаун, той піднявся і зміг продовжити бій, але в другій трихвилинці його знову похитнули. Згодом Бьорд все частіше пропускав удари справа, і в дев"ятому раунді, після того, як він двічі побував на підлозі, поєдинок був зупинений. Варто зазначити, що на момент зупинки бою Бьорд програвав на картках всіх суддів з рахунком 72-79.

Незабаром після поєдинку Бьорд опинився в одній з лікарень Лас-Вегаса. Ще в першому раунді під час нокдауну екс-чемпіон невдало впав і пошкодив собі зв"язки лівого плеча. Після поєдинку в роздягальні лікарі дали йому знеболюючі препарати, дія яких мала несподівані наслідки  - Кріс Бьорд знепритомнів і був терміново доставлений в лікарню, де лікарям вдалося нейтралізувати дію знеболюючого і повернути екс-чемпіона в свідомість.

Дружина і менеджер Кріса Бьорда Трейсі заявила, що наполягатиме на завершенні боксерської кар"єри чоловіка. "Я не дозволю йому більше битися, - заявила Трейсі Бьорд. - Це, практично, втіха, знати, що він більше не виходитиме на ринг. Швидше за все для нього це не буде таким полегшенням, тому що він дуже любить змагатися. Але для всіх його близьких - це втіха. Він може спробувати зробити це без моєї допомоги, але не думаю, що він захоче так вчинити".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Після першого бою в новій категорії Бьорд опинився в лікарні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути