Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 19:49

Попов: "Динамо" не уникнути відповідальності за безлади в Охтирці

Сьогодні, 22 квітня, відбулося чергове бюро ПФЛ. Багатьох фахівців і уболівальників, насамперед, цікавло питання, пов"язане з інцидентом у Охтирці, де через масові безлади, які вчинили київські  уболівальники, ледь не був зірваний матч "Нафтовик" - "Динамо". Проте виконавчий директор ПФЛ Анатолій Попов ще на початку Бюро заявив, що на цьому засіданні дане питання розглядатися не буде.

- Я тільки що повернувся з наради МВС, на якому обговорювалося сумнозвісні події в Охтирці, пов"язані з поведінкою уболівальників. Наступного тижня міліція повинна надати нам свої висновки і необхідну інформацію, що має відношення до цього побоїща. На підставі цих даних ми і прийматимемо рішення. На жаль, деякі уболівальники стали некерованими. Думаю, не дивлячись на спроби "Динамо" відхреститися від своїх фанатів, заявляючи, що це були провокатори, клубу буде складно піти від відповідальності. Прорахунки столичного клубу в роботі з уболівальниками в наявності , - резюмував Попів.

Ua.футбол
Зараз ви читаєте новину «Попов: "Динамо" не уникнути відповідальності за безлади в Охтирці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути