понеділок, 21 квітня 2008 08:42

Безлади в Охтирці організували провокатори в масках

Безлади в Охтирці організували провокатори в масках
У зв"язку з подіями, які сталися 20-го квітня 2008 року на стадіоні "Нафтовик" міста Охтирка під час матчу чемпіонату України "Нафтовик-Укрнафта" - "Динамо", що закінчилося перемогою нашого клубу з рахунком 3:0, ФК "Динамо" (Київ) заявляє:

- До безладів, що сталися на стадіоні, члени Фан-клуба "Динамо" (Київ) не мають ніякого відношення. Вболівальники "Динамо", організовано прибули з Києва на одному автобусі, надавали підтримку силам правопорядку, які намагалися зупинити інцидент. На жаль, на стадіоні "Нафтовик" не був забезпечений належний контроль за проходом глядачів на трибуни, внаслідок чого в ряди справжніх вболівальників "Динамо" потрапила група провокаторів в масках, яка і зробила спробу зірвати матч.

Фан-клуб "Динамо" мав попередню інформацію про можливу провокацію і заздалегідь повідомив про це правоохоронні органи, які забезпечували порядок на стадіоні в Охтирці. Також ми проінформували, що основна група вболівальників, а це близько 700 чоловік, поїде на матч в Охтирку самостійно. Але міліція не зуміла запобігти інциденту, що і привело до відомих наслідків.

ФК "Динамо" (Київ) ще раз підкреслює свою принципову позицію, що повністю виключає яке-небудь насильство на трибунах під час футбольних матчів. Ми готові сприяти правоохоронним органам в розшуку і притягнені до відповідальності осіб, винних в тому, що трапилося на стадіоні в Охтирці.

Офіційний сайт "Динамо" 
Зараз ви читаєте новину «Безлади в Охтирці організували провокатори в масках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути