четвер, 25 лютого 2010 17:29

Походеньки Террі "наліво" ослабили захист збірної Англії

Походеньки Террі "наліво" ослабили захист збірної Англії

Захисник "Манчестер Сіті" Вейн Бридж відмовився прийняти виклик у збірну Англії через особисту неприязнь до одного з лідерів національної команди Джона Террі. Про це повідомляє Sky Sports.

"Грати за Англію завжди було великою честю для мене, проте я прийшов до висновку, що в світлі останніх подій моя присутність у збірній може стати причиною конфліктів", - говориться в заяві Бриджа. Також футболіст побажав своїм колишнім партнерам по команді усіляких успіхів на прийдешній світовій першості в Південній Африці.

Під "останніми подіями" захисник "Сіті" має на увазі скандал, який трапився після публікації в британських ЗМІ інформації про таємний роман Террі з колишньою подругою Бриджа Ванессою Перронсель. Через цей скандал Террі був позбавлений звання капітана збірною Англії, яке отримав у серпні 2008 року. До переїзду в "Манчестер Сіті" Бридж разом з Террі грав за лондонський "Челсі".

Відсутність Вейна Бриджа стане серйозною втратою для англійців у переддень ЧС-2010 в ПАР. Інший претендент на позицію лівого захисника Ешлі Коул може не встигнути відновитися на початок мундіаля після перелому гомілкостопу, отриманого в лютому 2010 року в грі з "Евертоном".

Так або інакше, Вейна Бриджа і Джона Террі незабаром чекає особиста зустріч під час матчу між "Челсі" і "Манчестер Сіті", який пройде 27 лютого на "Стемфорд Бридж".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Походеньки Террі "наліво" ослабили захист збірної Англії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути