вівторок, 12 грудня 2017 18:49

Чому у керівників "Шахтаря" сталася істерика

Чому у керівників "Шахтаря" сталася істерика
Сергій Бойко - арбітр матчу "Зоря" - "Шахтар"

"Шахтар" втратив ігрове обличчя три тижні тому. Саме цим пояснюється параноїдальна поведінка їхнього тренера під час гри з "Олімпіком". І саме тоді остаточно стало зрозуміло, що він не має тих штук, про які писав Моуріньйо (https://www.youtube.com/watch?v=1y0FXITtW8w).

Господар після поразки від "Олександрії" був незадоволений і чітко надіслав меседж через свого вірного зброєносця. Цим і пояснюється тодішня поведінка "Зорро".

З точки зору гри відновити втрачені позиції можна. Шлях – перемога над "Ромою" у 1/8 фіналу, тому що усім зрозуміло, в яких умовах відбувалася остання зустріч "Шахтаря" у Лізі чемпіонів.

Бойко довів свій професіоналізм. Він спрацював з "Шахтарем" професійно

Але за останні два дні керівники "Шахтаря" вчергове втратили людське обличчя. "Реконструювати" його практично неможливо.

Реакція гоп-компанії зрозуміла. Вони вважали, що контролюють у чемпіонаті все. А наразилися на арбітра, який працює у Європі і цінує своє ім'я - це не миршавий Вакс.

Найбільше їх бісить, що Бойко довів свою кваліфікацію. Він спрацював з "Шахтарем" професійно. Стерпів матюки, але уміло знайшов момент, який може тлумачити тільки сам. Комітет арбітрів щось буркнув про помилку, проте яка йому віра після інтерпретації епізоду Лунін – Сергійчук у матчі "Зоря" - "Верес"?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ваших "аперкотів" вже давно ніхто не боїться" - журналіст різко відповів Палкіну

Півтора роки тому Сергій Морозов назвав Андрія Ярмоленка футбольним бидлом. Але будьте певні: експерт ніколи не назве бидлом справжніх носіїв цього сумнівного визначення. Бо теж не має тих штук, про які писав Моуріньйо.

Зараз ви читаєте новину «Чому у керівників "Шахтаря" сталася істерика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути