Ексклюзиви
четвер, 07 грудня 2017 03:41

"Цей жарт буде жити ще дуже довго" - Фонсека одягнув костюм Зорро
12

Паулу Фонсека прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро
Фото: Ірина Козюпа
Паулу Фонсека прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро
Паулу Фонсека прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро
Паулу Фонсека прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро
Паулу Фонсека прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прийшов на прес-конференцію після перемоги над "Манчестер Сіті" (2:1) у костюмі Зорро. Португальський наставник пообіцяв, що зробить це, якщо команда вийде у плей-оф Ліги чемпіонів.

Фонсека одягнув не лише маску, але й капелюх і довгий чорний плащ. Також Паулу мав шпагу. Журналісти і фотографи підтримали наставника і одягнули паперові чорні маски Зорро.

"Доброго вечора! Зняти маску чи говорити в ній?" - відразу запитав наставник. Всі фотографи хором закричали, щоб Фонсека залишався в образі.

"Це найвеселіша прес-конференція в моєму житті. Всі посміхаються. Такого в мене ще не було, - каже Паулу. - Це був практично ідеальний матч. Перемогти "Сіті" непросто, але ми організовано зіграли у захисті і якісно виходили в атаку".

Журналісти відразу захотіли спровокувати наставника на нове парі, але Фонсека не пішов на це.

"Що я готовий зробити, якщо "гірники" вийдуть у фінал? Ви задаєте таке питання. Зараз нам потрібно думати про поєдинок з "Зорею".

Жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів пройде 11 грудня.

"Поки абсолютно про це не думав. Нам потрібно насолоджуватися моментом і чудовою перемогою. Думаю, вболівальники не тільки "Шахтаря", а й взагалі всі українці повинні пишатися успіхом української команди".

Фонсека розповів, як "Шахтареві" вдалося обіграти "Манчестер Сіті".

"Було важливо позбавити "Сіті" певних зон, де суперник представляв найбільшу небезпеку. Нам це вдалося. Англійці не створювали великої гостроти.

Останнім часом "городяни" не так часто виступали з трьома центральними захисниками. Ми намагалися максимально вивчити "Сіті" і підготуватися до різних тактичних схем. Нам вдалося".

Хосеп Гвардіола ще до фінального свистка привітав Фонсеку з перемогою в матчі. Наставники також перекинулися кількома фразами.

"Це приватна розмова. Зрозуміло, я нічого вам не розповім".

Паулу зазначив, що одягнув костюм Зорро перед початком прес-конференції і футболісти не бачили свого наставника в такому образі.

"Я одягнувся тут. Хлопці в такому образі мене не бачили, але дуже хотіли. Думаю, цей жарт буде існувати ще довго".

Після матчу команда відправилася у Київ. В аеропорту Харкова Фонсека знову одягнувся в костюм Зорро і зробив фото з командою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Шахтар" забивав експериментальному складу Гвардіоли

Наступний матч "Шахтар" проведе у чемпіонаті України. 10 грудня "гірники" зіграють на виїзді проти луганської "Зорі" після чого відправляться на зимову перерву.

Зараз ви читаєте новину «"Цей жарт буде жити ще дуже довго" - Фонсека одягнув костюм Зорро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути