четвер, 13 травня 2021 14:50

"Побачив це і був у шоці" — Кулач розповів, чи гратиме за "Динамо"

"Побачив це і був у шоці" — Кулач розповів, чи гратиме за "Динамо"
Владислав Кулач є вихованцем "Шахтаря". Фото: Хsport

Найкращий бомбардир чемпіонату України сезону-2020/2021 28-річний Владислав Кулач не підтвердив свій перехід у київське "Динамо".

Нападник "Ворскли" ще не визначився зі своїм майбутнім, а про інтерес з боку киян дізнався в інтернеті, повідомляє "Футбол 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс не хоче відпускати Луческу

"Зараз, звичайно, багато чуток ходить, тому що є інтерес, так. Я цього не приховую – є інтерес від клубів. Писали про "Динамо", але я також вперше це побачив і сам був у шоці. Але така робота журналістів – написати, прикрасити. Я ставлюся до цього нормально.

Стосовно європейських клубів – так, але щоб сказати конкретно, що і куди, не можу. Якісь розмови, якісь чутки, але поки що я у відпустці. Постараємося визначитися найближчим часом. Можливо, залишуся у "Ворсклі". Можливо, кудись перейду. Зараз сам нічого не знаю. А те, що пишуть… Мені здається, така ситуація виникає під час кожного трансферного вікна", - сказав нападник.

У поточному сезоні Владислав Кулач став найкращим бомбардиром УПЛ. В активі нападника 15 забитих м'ячів. На три голи відстав лідер "Динамо" Віктор Циганков.

Основним нападником "Динамо" у другій частині сезону був Артем Беседін. Інший форвард киян - Влад Супряга влітку може змінити команду.

Зараз ви читаєте новину «"Побачив це і був у шоці" — Кулач розповів, чи гратиме за "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути