вівторок, 06 лютого 2007 10:28

Плющенко виступить разом з Крісом де Бургом

 

У лютому в англійському Шеффілді повинне відбутися спільне шоу олімпійського чемпіона Турину з фігурного катання Євгена Плющенка, 24 роки, та відомого ірландського співака Кріса де Бурга.

Спортсмен буде кататися під композиції, які виконуватиме де Бург. За два дні шоу Плющенко планує вийти на лід чотири рази. Компанію йому складуть й інші фігуристи, зокрема, Тетяна Тотьмяніна і Максим Марінін та Філіпп Канделоро.

Плющенко ж обіцяє продемонструвати публіці нові програми, повідомляє Спорт.com.ua.

- Для кожного шоу ми готуємо нові програми. Це наш принцип, - розповів менеджер фігуриста Арі Закарян.- Женя ще не знайомий з Крісом. Ми ж зустрічалися на якійсь вечірці. Кріс виявився дуже відкритою і позитивною людиною. Думаю, вони зможуть навіть заспівати дуетом. Женя уже колись виступав в ролі ударника на одній сцені зі "Скорпіонз". Вони самі йому запропонували.

Сам же Плющенко планує своє власне шоу. З 26 лютого до 6 квітня разом з композитором Едвіном Мартоном він відвідає 35 найбільших міст Росії та країн СНД.

Зараз ви читаєте новину «Плющенко виступить разом з Крісом де Бургом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути