вівторок, 16 січня 2007 13:45

Плющенко ледь не загинув на Шрі-Ланці

 
Олімпійський чемпіон 2006 року, російський фігурист Євген Плющенко, 24 роки, ледь не загинув на острові Шрі-Ланка. Там він знімався у рекламному ролику для одного з відомих виробників чаю.

Плющенко на джипі їхав на зйомки, коли на автобус, який знаходився безпосередньо перед ним, упав валун. У результаті шестеро людей загинули, повідомляє Лента.ru.

- Ми переїжджали з одного міста в інше, щоб продовжити зйомки. Їхали по складному серпантину. Я б там і пішки не наважився ходити. Раптом нам передали по мобільному, щоб припинили рух. Як з"ясувалося, на дорогу у тому місці, де через кілька секунд мала бути наша машина, звалився величезний валун. Він розплющив автобус і убив шість чоловік, - розповів менеджер фігуриста Арі Закарян.

Плющенко уже повернувся зі Шрі-Ланки. На кілька годин затримався у Санкт-Петербурзі і відправився у Лондон. Там разом з Іриною Слуцькою він агітуватиме за проведення Олімпіади-2014 у Сочі.

Зараз ви читаєте новину «Плющенко ледь не загинув на Шрі-Ланці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути