пʼятниця, 12 січня 2007 16:23

"Сочі-2014" представив фрагменти заявочної книги в Лондоні

Заявочний комітет "Сочі-2014" - російського міста, яке претендує на Олімпіаду-2014 разом з австрійським Зальцбургом і південнокорейським Пхенчханом, представив на прес-конференції в Лондоні фрагменти Заявочної книги, повідомляє Газета.ру.

- Сьогодні, 12 січня на прес-конференції в Лондоні генеральний директор Заявочного комітету Дмитро Чернишенко і титулована російська фігуристка Ірина Слуцька представили фрагменти Заявочної книги, - повідомили в прес-службі комітету. - Вони розповіли про можливий внесок Сочи в світовий олімпійський рух і про те, як Ігри змінять життя 143-мільйонного населення Росії. Розвиток регіону міста Сочі проходить згідно Федеральній цільовій програми, розрахованій на 12 млрд. доларів. Сочі перетвориться на спортивний центр світового рівня і перший в Росії елітний гірськолижний курорт.

Презентація Заявочної книги відбулася напередодні фестивалю "Російська зима", який пройде на Трафальгарській площі в Лондоні 13 січня. Очікується, що підтримати "Сочі-2014" прибудуть два олімпійські посли - олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Світлана Хоркіна, 27 років, і олімпійський чемпіон з фігурного катання Євген Плющенко, 24 роки.

Зараз ви читаєте новину «"Сочі-2014" представив фрагменти заявочної книги в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути