середа, 11 лютого 2009 17:20

Пляшка шампанського травмувала чемпіонку світу

Пляшка шампанського травмувала чемпіонку світу

Дворазова чемпіонка світу з гірськолижному спорту Ліндсей Вонн пропустить заїзд чемпіонату світу через травму, яку вона отримала, невдало відкривши пляшку шампанського, повідомляє lenta.ru з посилання на AFP. На закритій вечірці Вонн відкрила пляшку лижею, а потім сильно порізала великий палець до шийки пляшки.

Поріз виявився серйозним, оскільки американська спортсменка пошкодила сухожилля. 10 лютого їй зробили операцію, а 11 лютого Вонн заявила, що вона не зможе прийняти участі в гігантському слаломі, який відбудеться 12 лютого. Участь американки в слаломі (14 лютого) також під питанням.

Раніше на чемпіонаті світу 2009 року, який проходить у французькому Валь д"Ізере, 24-річна Вонн завоювала дві золоті медалі. Американка перемогла в швидкісному спуску і в супергіганті.

Валь д"Ізер - один з основних спортивних центрів Франції. Тут в 1992 р. відбулися старти зимової Олімпіади з швидкісного спуску, а щорічно, в листопаді, проводяться перші старти Кубка світу під назвою "Крітеріум де ля Прем"єр Неж". На великій висоті, не дивлячись на примхи погоди, гарантований зимовий сніг, і навіть влітку на льодовику катаються любителі гірських лиж і тренуються спортивні команди. Довідка franceski.ru

Зараз ви читаєте новину «Пляшка шампанського травмувала чемпіонку світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути