вівторок, 27 січня 2009 12:38

У гірськолижника, який лежить в комі, виявили легеневу інфекцію

У швейцарського гірськолижника Даніеля Альбрехта, який знаходиться в штучній комі після падіння на трасі швидкісного спуску, виявили легеневу інфекцію. За словами лікарів, від удару об схил у Альбрехта утворилося декілька маленьких кровотеч в легенях. В даний час спортсменові дають антибіотики, повідомляє lenta.ru з посиланням на Associated Press.

Як пояснили лікарі Альбрехта, подібна легенева хвороба розвивається у 80 відсотків пацієнтів, які отримали такі пошкодження легенів. Швейцарський спортсмен залишатиметься в стані штучної (індукованою) коми доти, поки лікарі не вилікують його легені.

22 січня 25-річний Даніель Альбрехт впав під час тренувального заїзду на трасі швидкісного спуску в австрійському Кітцбюелі. Спортсмен втратив рівновагу, пролетів близько 37 метрів і впав на спину. На вертольоті Альбрехта доставили в місцеву лікарню, а потім перевезли в лікарню інституту Інсбруку. 22 січня він був введений в стан штучної коми.

Альбрехт є діючим чемпіоном світу в дисципліні суперкомбінація. Крім того, він чотири рази перемагав на етапах Кубка світу, зокрема двічі в сезоні-2008/09.

Зараз ви читаєте новину «У гірськолижника, який лежить в комі, виявили легеневу інфекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути