середа, 28 листопада 2012 12:50

Платіні знову виступив проти відеоповторів у футболі

Платіні знову виступив проти відеоповторів у футболі
Платіні також проти введення потрійного покарання ФОТО: rsport.ru

Президент УЄФА Мішель Платіні заявив, що виступає проти введення технологій відеоповторів для вирішення спірних моментів у футболі.

Платіні у середу знову прокоментував пропоноване ФІФА введення відеоповторів у футболі, висловивши сумніви в доречності використання технології.

"Можливо, ми потребуємо відеоповторів для визначення положення поза грою. Але, щоб визначити гру рукою, камера повинна бути на самому гравцеві. Тому я не вірю в це. Пан Зепп Блаттер (президент ФІФА) говорить, що 5 арбітрів на матчі це дорого, але якщо ввести відеотехнології визначення гола, то це буде нам коштувати 32 мільйони доларів у перший рік і ще 54 протягом наступних п'яти років. Для порівняння - арбітри нам обходяться в 2,3 мільйона в рік. Крім того, система відеоперегляду йде врозріз з грою, тому я проти цього", - цитує Платіні АФП.

Платіні також сказав, що проти введення потрійного покарання - пенальті, червона картка і дискваліфікація за фол у штрафній площі.

"Так, я категорично проти цього. Всі комісії, а також ФІФА і УЄФА теж проти. Жовтої картки разом з пенальті буде достатньо", - сказав президент УЄФА.

Також Платіні заявив, що питання зміни системи проведення єврокубків буде вирішено в 2014 році.

"Зараз йдуть дискусії, щоб визначити, в якій формі пройдуть європейські змагання з 2015 по 2018 роки. Ми обговорюємо це, і ми приймемо рішення в 2014 році. Нічого ще не вирішено", - сказав голова УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Платіні знову виступив проти відеоповторів у футболі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути