середа, 07 листопада 2012 17:58

Коньков зустрівся з Платіні

Коньков зустрівся з Платіні
"Дуже вдячний Мішелю Платіні за запрошення" - Коньков ФОТО: ffu.org.ua

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков зустрівся з президентом УЄФА Мішелем Платіні у штаб-квартирі Європейського футбольного союзу.

Основними темами дискусії були допомога Україні з боку УЄФА та подальший розвиток місцевого футболу.

"Все моє життя пройшло в футболі. Для мене дуже важливо нанести візит до УЄФА у якості нового президента нашої Федерації. Мені цікаво зустрітися з представниками УЄФА, які володіють особливими знаннями та досвідом. Дуже вдячний Мішелю Платіні за запрошення відвідати штаб-квартиру Європейського футбольного союзу", - підкреслив Коньков.

Співробітництво між УЄФА та ФФУ продовжиться і в майбутньому, наприклад, за підтримки програми допомоги HatTrick.

"Допомогу Україні з боку УЄФА за підтримки програми HatTrick неможливо переоцінити. Співробітництво з УЄФА приносить величезну користь українському футболу. Нашій Федерації лише 21 рік, ми багато чому навчились на власному досвіді, але підтримка УЄФА завжди мала для нас велике значення", - заявив президент ФФУ.

Коньков підкреслив, що дуже радий за українських дітей, котрі влітку отримали унікальний шанс побачити провідні команди Європи на власні очі. Головне завдання асоціації ? турбота про масовий футбол, а також пошук та виховання майбутніх гравців калібру Андрія Шевченка.

І успішне проведення Євро-2012 зарядило українську Федерацію сильним бажанням організувати в майбутньому інші крупні турніри. Успіхи минулого літа підтвердили, що Україна і її футбольна влада дивляться в майбутнє з величезним оптимізмом зовсім не безпідставно.

Зараз ви читаєте новину «Коньков зустрівся з Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути