Ексклюзиви
середа, 12 січня 2011 09:58

Платіні назвав Україну новою сторінкою в історії УЄФА

Платіні назвав Україну новою сторінкою в історії УЄФА

Головне завдання ФІФА та УЄФА – давати шанс розвивати футбол там, де це може бути перспективно, та право на проведення великих футбольних заходів новим країнам.

Таку думку в інтерв'ю виданню "Российская газета" висловив президент Європейського футбольного Союзу Мішель Платіні.

"ПАР, Польща і України, Росія і Катар – це нові сторінки в нашій біографії, які можуть принести особливий, свіжий погляд на гру. У їхньому прагненні організувати чемпіонати ми бачимо не тільки бажання зробити крок вперед в еволюції футболу, але відчуваємо сильну підтримку урядів на найвищому рівні. Це вже не тільки спорт – у країнах з'являються нові стадіони, аеропорти, готелі – в сукупності виграє весь світ!", – наголосив очільник УЄФА.

За словами Мішеля Платіні, вступаючи на посаду президента Союзу, головам футбольних асоціацій він обіцяв зробити все для того, щоб країни Східної Європи отримали право на організацію чемпіонатів Європи та світу.

"І що ми маємо – Польща і Україна стали господарями Євро-2012, Росія організовує чемпіонат світу 2018 року! Ні в якому разі не наполягаю, що це моя заслуга, але певну роботу провести довелося", – відзначив Платіні.

Нагадаємо, 26 січня 2007 року Платіні був обраний президентом УЄФА, випередивши чинного на той час президента Леннарта Юханссона.

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «Платіні назвав Україну новою сторінкою в історії УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути