Ексклюзиви
понеділок, 10 січня 2011 17:50

Зону навколо "Олімпійського" облаштують за 2011 рік

Зону навколо "Олімпійського" облаштують за 2011 рік

У рамках підготовки Києва до Євро-2012 протягом 2011 структурними підрозділами столичної адміністрації передбачено виконати ряд заходів щодо облаштування та благоустрою міського простору 1,5-кілометрової зони навколо НСК "Олімпійський".

Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з розпорядженням Головне управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища до 1 червня 2011 розробить схему розташування туристично-інформаційних центрів і пунктів, і малих архітектурних форм у центральній частині міста, що реалізують пресу, сувенірну продукцію та квіти.

Головному управлінню житлового господарства доручено до 1 жовтня цього року створити паспорти фасадів житлових будинків, розташованих в 1,5-кілометровій зоні, виконати їх ремонт, декорування та фарбування. Крім того, силами управління буде розроблений єдиний зразок макета будинкових покажчиків з назвою вулиць та номерів будинків з обов'язковим дублюванням всіх написів латинськими літерами.

А Головне управління транспорту та зв'язку КМДА до 1 березня 2011 р. розробить схему організації дорожнього руху в центральній частині міста під час проведення фінальної частини чемпіонату та схему маршрутного орієнтування між основними об'єктами чемпіонату.

Розпорядженням визначено також ряд завдань і на 2012 р. Так, до 1 березня 2012 КП "Київдорсервіс" виконає планово-профілактичні роботи діючих засобів регулювання дорожнього руху на вулично-дорожній мережі зазначеної зони і впровадить нові.

У свою чергу, комунальне підприємство "Київміськсвітло" до 1 березня 2012 облаштує вулиці необхідними елементами освітлення.

Згідно з розпорядженням, КП "Київтранспарксервіс" до 1 квітня 2012 р. доручено забезпечити створення додаткових паркувальних місць у межах 1,5-кілометрової зони навколо НСК "Олімпійський".

Розпорядженням також визначено, що до 1 квітня 2012 комунальне об'єднання "Київзеленбуд" має виконати роботи з ремонту, реконструкції, відновлення та благоустрою зелених насаджень в центральній частині столиці і на головних туристичних маршрутах у 1,5-км зоні навколо головного стадіону Києва.

Комунальній корпорації "Київавтодор" до 1 травня 2012 доручено виконати поточний і капітальний ремонт доріг і тротуарів в межах 1,5-км зони навколо головної спортивної арени столиці. А також здійснити ремонт, санацію і перекладання інженерних мереж в 1,5-км зоні (на бульварі Лесі Українки та вулиці Червоноармійської) до 14 жовтня 2011.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Зону навколо "Олімпійського" облаштують за 2011 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути