четвер, 31 січня 2008 14:38

Платіні: ми поки що даємо час Україні і Польщі

У хорватському Загребі на виконкомі УЄФА Мішель Платіні в суворій формі оцінив хід підготовки до чемпіонату Європи 2012 року.

Президент УЄФА украй незадоволений тим, як в Польщі і Україні йде підготовка до чемпіонату Європи. Платіні у котрий раз звернув увагу на хід робіт по поліпшенню інфраструктури: аеропортів, дорог, стадіонів.

Мішель Платіні відзначив, що однією з причин такої слабкої роботи можуть бути політичні кризи, які пережили Польща і Україна, але при цьому на думку француза політика не повинна впливати на підготовку до чемпіонату, інакше політики просто позбавлять Польщу і Україну права проведення Євро-2012.

- Необхідна справжня урядова мобілізація, влада повинна зрозуміти, яка важлива подія буде в історії їх країн і всієї Європи. На урядовому рівні потрібно організувати управління всіма структурами, які відповідатимуть за підготовку до Євро-2012. Нестабільність залишилася у минулому, і я думаю що в найближчі 4-6 місяців будуть переломним етапом роботи по поліпшенню ситуації. Ми даємо час організаторам самостійно усунути недоліки і прискорити темпи робіт - сказав Платіні.

Джерело: "Наш спорт" 
Зараз ви читаєте новину «Платіні: ми поки що даємо час Україні і Польщі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути