середа, 30 січня 2008 11:08

Львів майже домовився з інвесторами про будівництво стадіону до Євро-2012

Львів майже домовився з інвесторами про будівництво стадіону до Євро-2012
Наступного тижня міська влада Львова завершить переговори з інвесторами - учасниками конкурсу на будівництво стадіону до Євро-2012.

На сьогодні проходить процес представлення пропозицій інвесторів до тексту договорів, які підготувало юридичне управління Львівської міської ради.

"Вчора ми отримали останні коментарі від однієї з компаній, тому позиції Implenia Global Solution LTD і ALPINE BAU Gmbh щодо проектів договорів - нам відомі. Ці коментарі від юристів двох компаній щодо договорів стануть головною темою остаточних переговорів з інвесторами, які плануємо завершити наступного тижня", - повідомив Олег Засадний, директор департаменту Євро-2012 у Львові.

Юридичне управління разом з конкурсною комісією і департаментом Євро-2012 підготувало пакет документів, який буде підписаний з переможцем міжнародного конкурсу: генеральний договір (про спільну діяльність з інвестором під час підготовки до Чемпіонату Європи 2012 року), інвестиційний договір і договір на проектування.

Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «Львів майже домовився з інвесторами про будівництво стадіону до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути