Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 15:41

Платіні обіцяє допомогти Україні і Польщі

УЄФА в черговий раз висловив своє бажання допомогти Польщі і Україні в процесі підготовки до фінальної стадії ЄВРО-2012.

Основним питанням на порядку денному сьогоднішнього засідання Виконавчого комітету УЄФА в Загребі стало ознайомлення зі звітом про хід підготовки до фінальної стадії ЄВРО-2012, яку навесні минулого року довірили Польщі і Україні. Документ, підготовлений експертами УЄФА і представниками двох асоціацій, розповів про досягнутий в цьому відношенні прогрес.

"Зробивши вибір на користь Польщі і України, УЄФА озвучив свою політику відносно Центральної і Східної Європи. У 2007 році в обох державах спостерігалася політично нестабільна ситуація. Цей період вже позаду, в кожній країні з"явився новий уряд, проте не можна заперечувати, що відсутність стабільності сильно вдарила по запуску важливих інвестиційних проектів, в числі яких будівництво стадіонів, аеропортів і автомагістралей", - сказано в офіційній заяві футбольного союзу.

Президент УЄФА Мішель Платіні заявив наступне: "Я вважаю, що наступні чотири-шість місяців стануть ключовими для того, щоб уникнути критичних помилок при реалізації проектів, пов"язаних з розвитком інфраструктури спортивного і громадського характеру і щоб гарантувати успішність проекту ЄВРО в цілому".

"Виникла потреба в мобілізації сил урядів, що може бути досягнуто шляхом інформування органів федеральної влади про гостру необхідність створення чіткої системи управління всіма проектами, які мають відношення до ЄВРО-2012. Щоб гарантувати успішність проекту, УЄФА готовий найближчими місяцями надати футбольним асоціаціям Польщі і України будь-яку допомогу на консультаційно-адміністративному і політичному рівнях", - додав знаменитий француз.

UEFA COM
Зараз ви читаєте новину «Платіні обіцяє допомогти Україні і Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути