середа, 08 червня 2011 13:33

Півзахисник "Шахтаря" зіграє за Бразилію в Кубку Америки

Півзахисник "Шахтаря" зіграє за Бразилію в Кубку Америки

Головний тренер збірної Бразилії з футболу Мано Менезес назвав склад команди на Кубок Америки, який пройде в Аргентині з 1 по 24 липня. Менезес включив до складу збірної 22 гравців - двох воротарів, вісім захисників, вісім півзахисників і чотирьох нападників. Про це повідомляє ESPN.

До складу бразильської команди потрапив півзахисник Жадсон, який виступає за донецький "Шахтар". Інших футболістів з клубів, що представляють колишній СРСР, Менезес в збірну не викликав.

У ніч з 7 на 8 червня збірна Бразилії провела товариський матч з Румунією (1:0). Єдиний гол у цій зустрічі забив нападаючий "Флуміненсе" Фред. Менезес включив його до складу на Кубок Америки, хоча раніше вважалося, що четвертим форвардом у бразильців буде Нілмар з іспанського "Вільярреала".

На Кубку Америки - 2011 збірна Бразилії буде захищати титул, завойований в 2007 році. На першому етапі бразильці зіграють зі збірними Парагваю, Еквадору та Венесуели.

Склад збірної Бразилії на Кубок Америки

Воротарі: Віктор ("Греміо"), Жуліо Сезар ("Інтер", Італія)

Захисники: Даніель Алвес, Адріано (обидва - "Барселона", Іспанія), Майкон, Лусіо (обидва - "Інтер", Італія), Тіаго Сілва ("Мілан", Італія), Луізао ("Бенфіка", Португалія), Андре Сантос ("Фенербахче", Туреччина), Давид Луїс ("Челсі", Англія)

Півзахисники: Лукас Лейва ("Ліверпуль", Англія), Рамірес ("Челсі", Англія), Сандро ("Тоттенхем", Англія), Жадсон ("Шахтар", Україна), Еліас ("Атлетіко", Іспанія), Елано, Пауло Енріке Гансо (обидва - "Сантос"), Лукас ("Сан Паулу")

Нападники: Робіньо, Пато (обидва - "Мілан", Італія), Фред ("Флуміненсе"), Неймар ("Сантос").

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Шахтаря" зіграє за Бразилію в Кубку Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути