середа, 08 червня 2011 09:20

Збірна Бразилії здобула перемогу у прощальному матчу Роналдо

Збірна Бразилії здобула перемогу у прощальному матчу Роналдо

Збірна Бразилії з футболу перемогла у товариському матчі з Румунією з рахунком 1:0. Ця гра стала прощальною для дворазового чемпіона світу, рекордсмена за кількістю голів на першостях планети Роналдо. Він провів на полі 15 хвилин, а єдиний гол забив нападник Фред. Про це повідомляє Reuters.

Фред відзначився на 21-й хвилині зустрічі. На останні півгодини гри саме замість нього на поле вийшов 34-річний Роналдо.

Матч з Румунією став для Роналдо 98-м у кар'єрі в складі збірної Бразилії. За національну команду форвард забив 62 м'ячі.

Роналдо виступав за ряд клубів в Бразилії і Європі. У тому числі форвард грав у "Барселоні", міланському "Інтері" і мадридському "Реалі". Він став кращим бомбардиром чемпіонату світу 2002 року і найкращим футболістом ЧС-1998. У 1996, 1997 і 2002 ФІФА вибирала його кращим футболістом року. У фінальних стадіях чемпіонатів світу Роналдо забив 15 голів. Чемпіоном світу форвард ставав у 1994 і 2002 році.

Останнім клубом у кар'єрі Роналдо був бразильський "Корінтіанс", за який він виступав з 2009 року. У лютому 2011 року форвард оголосив про завершення кар'єри. Роналдо пояснив своє рішення тим, що він не може впоратися із зайвою вагою і підтримувати спортивну форму.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Бразилії здобула перемогу у прощальному матчу Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути