неділя, 20 лютого 2011 13:59

Роберто Карлос пообіцяв покликати Роналдо в "Анжі"

Роберто Карлос пообіцяв покликати Роналдо в "Анжі"

Захисник Роберто Карлос, який підписав контракт з "Анжі", пообіцяв покликати в махачкалинську команду Роналдо, який нещодавно оголосив про завершення кар'єри. Як повідомляє "Советский спорт", Роберто Карлос заявив про це на прес-конференції в Антальї, де його нова команда проводить передсезонний збір.

"Я багато спілкувався з Роналдо, коли він вирішив завершити кар'єру... Думаю, мені дійсно під силу запросити Роналдо грати в "Анжі", - сказав Роберто Карлос.

Головний тренер "Анжі" Гаджи Гаджиєв припустив, що під час літньої перерви в російському чемпіонаті Роналдо, можливо, погодиться приїхати в гості до Роберто Карлоса. Двоє бразильців підтримують дружні відносини, вони довгий час разом виступали за збірну Бразилії і мадридський "Реал".

Що стосується перспективи запрошення Роналдо в "Анжі", Гаджієв відзначив, що "відразу багато трансферів зробити неможливо". За словами тренера, клуб має намір придбати ще декілька відомих футболістів, проте їхні імена названі не були.

20 лютого Роберто Карлос був офіційно представлений як гравець "Анжі". На прес-конференції 37-річний захисник повідомив, що розраховує грати до 40-41 року. "Можу сказати з упевненістю, що "Анжі" - мій останній клуб у кар'єрі", - заявив бразилець.

Говорячи про чемпіонат Росії, Роберто Карлос назвав його важким змаганням. "Але я впевнений, що ми побудуємо сильну команду і одного разу станемо чемпіонами", - заявив захисник.

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос пообіцяв покликати Роналдо в "Анжі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути