середа, 25 травня 2011 16:09

"Шахтар" близький до підписання бразильського півзахисника

"Шахтар" близький до підписання бразильського півзахисника

Керівництво бразильського "Сантоса" прийняло пропозицію донецького "Шахтаря" продати півзахисника Алана Патріка за шість мільйонів євро, повідомляють бразильські ЗМІ. До Донецька футболіст перебереться відразу після закінчення участі клубу в нинішньому розіграші Кубка Лібертадорес.

"Шахтар" вже давно хотів придбати 20-річного бразильського плеймейкера. Минулого року "Сантос" відхилив пропозицію в п'ять мільйонів євро. Права на футболіста розділені між "Сантосом" (50%), групою DIS (40%) і самим Патріком (10%).

"Інтерес "Шахтаря" існує вже давно. У Донецьку грає наш клієнт Жадсон, і щоразу вони згадували про Алана Патріка. Є пропозиція в три мільйони для "Сантоса", - підтвердив агент футболіста Марсело Робаліньо.

"Сантос" - єдиний бразильський клуб, який пробився у півфінал Кубка Лібертадорес, де зіграє з парагвайським "Серро Портеньо" 25 травня та 1 червня. Два фінальних матчі південноамериканської Ліги чемпіонів відбудуться 15 і 22 червня.

Раніше гравцем "Шахтаря" став форвард бразильського клубу "Корінтіанс" Дентіньо.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" близький до підписання бразильського півзахисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути