Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2008 14:56

Пітер пообіцяв нокаутувати Маскаєва в третьому раунді

Нігерійський боксер-важковаговик Семюел Пітер, на якого 8 березня чекає бій з чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Олегом Маскаєвим, пообіцяв нокаутувати росіянина в третьому раунді. Африканець підкреслив, що він знаходиться в хорошій формі і готовий до перемоги над Маскаєвим.

Бій між російським боксером і Пітером, який володіє титулом "тимчасового чемпіона" WBC, відбудеться в мексиканському курортному місті Канкун на відкритому стадіоні. Переможець цього поєдинку повинен буде зустрітися з Віталієм Кличко, який оголосив про повернення на професійний ринг.

Олег Маскаєв, якому 2 березня виповниться 39 років, став чемпіоном в серпні 2006 року, нокаутувавши американця Хасіма Рахмана. У грудні 2006 року він провів перший захист титулу і з тих пір не виходив на ринг. Всього Маскаєв провів 39 боїв, у яких здобув 34 перемоги (26 - нокаутом) і зазнав п"ять поразок.

27-річний Семюел Пітер виходив на професійний ринг 30 разів і здобув 29 перемог (22 - нокаутом). Єдиної поразки нігерійцю у вересні 2005 року завдав Володимир Кличко.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Пітер пообіцяв нокаутувати Маскаєва в третьому раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути