Ексклюзиви
четвер, 27 травня 2010 10:24

Після Литви Маркевич повіз збірну на риболовлю (ФОТО)

Автор: Фото О.Гливинського
 

Збірна України славно відпочила після перемоги над Литвою в першому матчі під керівництвом Маркевича (4:0, по дублю зробили Алієв і Шевченко). Як і обіцяв, тренер вивіз команду на риболовлю на ставок поряд з базою в селищі Високе під Харковом.

Щастить новачкам - першу рибку зі всієї команди витягнув дебютант збірної Ощипко. Естафету підхопили Маркевич, Шевченко, Ротань. Але найбільшу рибу зловив відомий рибалка і мисливець Михалик. "Його короп заважив на шість кілограмів", - розповів прес-аташе збірної Олександр Гливинський.

"А в моєму активі тільки верховодка. Я в основному допомагав діставати рибу Михалику, - сміється Руслан Ротань. - Веземо рибу на базу, там нам її приготують".

Тимощук, Михалик і Ротань риболовлею не обмежилися і завітали на конезавод, який знаходиться поряд. Хлопці влаштували собі прогулянку на конях, причому на Тімо перша в житті кінна прогулянка справила таке враження, що, за словами Гливинського, тепер він подумує придбати собі коня.

До речі, Тімо заспокоїв. Наприкінці квітня у його дружини Надії на шостому місяці вагітності народилися дві дівчинки 660 грамів кожна. Їх життя було під загрозою. "З дружиною та дітьми все гаразд, - сказав Анатолій. - Але імена дітей поки ще не скажу".

Втім, ловити рибу вирушили не всі збірники. Олійник провів день з дружиною і дитиною, а інший дебютант, Коноплянка, який заробив пенальті і комплімент від самого Шеви, відсипався на базі. "Рибу, - усміхається, - я тут їв на обід. Ще їв суп, полуничку. Що стосується гри з Литвою, то в ній вдалося все. 4:0 - немаленький рахунок для матчу з неслабими прибалтами. А коли звучав гімн України, у мене по шкірі бігали мурашки - здійснилася мрія зіграти за першу збірну".

"Литва нагадувала грушу для випробування методик Маркевича", - не приховував задоволення від дебюту наставника президент ФФУ Суркіс. А Воронін, який нещодавно переніс операцію на носовій перегородці, зізнався: "Чесно кажучи, мені дуже хотілося вийти самому".

До речі, оригінальний спосіб помиритися в збірній після сутички в матчі ЧУ обрали Михалик і Девіч - зіграли в настільний теніс. "Хто кого обіграв? По-різному траплялося", - сказав динамівець.

Завдяки перемозі над Литвою Україна в рейтингу ФІФА піднялася з 25-го на 23-е місце. У суботу у Львові - гра з Румунією. Шева закликає не задирати ніс: "Такі матчі, як з Литвою, будуть не завжди".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Після Литви Маркевич повіз збірну на риболовлю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути